Κυριακή 2 Μαΐου 2010

Ξεχαστείτε λίγο... Την επόμενη Κυριακή, 9 Μαΐου Πανελλαδική Ποδηλατοπορεία!



Την επόμενη Κυριακή 9 Μαΐου, 
ευκαιρία να δώσουμε και πάλι μια Πανελλαδική απάντηση 
σε ότι μαυρίζει τη ζωή μας.

Σε αυτές τις συνθήκες, που πρέπει να ζούμε και να ζήσουμε, υπάρχει λύση, υπάρχει απάντηση. Τώρα, που τα πράγματα σκουραίνουν, τα καύσιμα φορολογούνται άγρια, οι οικονομικές μας συνθήκες χειροτερεύουν, υπάρχει μια ελπίδα. Ελπίδα πάνω απ 'ολα στη ψυχολογία μας, στην καθημερινότητά μας.

Ξέρω πόσο δύσκολο είναι για κάποιους, αλλά αυτό είναι και το ωραίο. Ξέρω πως ίσως κάποια έργα να μην μπορούν να γίνουν. Πάντα όμως έτσι μας έλεγαν, πάντα έτσι θα λένε. Η ζωή πάει μπροστά με αυτά, που άλλοι, χωρίς να ξέρουν απορρίπτουν. Δοκιμάστε για λίγο το ποδήλατο στη ζωή σας, και θα ανακαλύψετε ένα καινούριο κόσμο. Στην πόλη,στην προσωπικότητά σας. Γιατί δεν υπάρχει τίποτα πιο ωραίο, από τον αέρα στο πρόσωπο, από την ησυχία της ρόδας που γλιστράει στην αστική άσφαλτο, την αίσθηση ελευθερίας που σου δίνει το πετάλι.
Αισίως, έχουμε φτάσει ήδη τις 29 πόλεις, σε μια προσπάθεια που ξεκίνησε με τόσο κόπο, πριν από 3 χρόνια και αρχίζει να γίνεται θεσμός! Και πέρυσι έγραφα για αυτό, το μοναδικό αίσθημα της κινητοποίησης από τη βάση του κόσμου, της συνεννόησης και της κινητήριας δύναμης που φέρνει η αγάπη για ένα κοινό σκοπό. Την καλυτέρευση της ζωής μας.
Στις εποχές του ΔΝΤ, της πίεσης και της ανασφάλειας, το δίχτυ προστασίας είναι ότι υπάρχει ακόμα ψυχή, υπάρχει ακόμα ελπίδα εκεί έξω για κάτι που μας ενώνει, ενάντια σε ότι μας στεναχωρεί.
Θα σας περιμένουμε όλους, σε κάθε πόλη της Ελλάδας που συμμετέχει, από την Κρήτη μέχρι τον Έβρο και τα Γιάννενα, μέχρι την Καλαμάτα! Βγείτε εκεί έξω δηλώστε παρών!
Περισσότερες πληροφορίες στους Ποδηλάτ(ισσ)ες
 
ΥΓ: Και ευχαριστούμε το φίλο fantasmamore για το υπέροχο Video!


3 σχόλια:

Tsipolino είπε...

Etsi akrivws, kathe xrono kai kalytera, kathe xrono kai pio polloi...
Hdh vlepw teraaaaastia ayksisi stous podilates stin Thessaloniki, pleon synantiomaste kathe proi sta fanaria, diastavronomaste kai xtypame ta koudounakia mas!
Yparxei elpida lew...

msam είπε...

Έτσι αγαπητοί συν-ποδηλάτες!
Φέτος στη Θεσσαλονίκη θα μαστε 1000 και όχι 500!!

Καλή ποδηλατοπορεία σε όλους!

Η ελπίδα είναι στο πετάλι!

Ανώνυμος είπε...

@ Tsipolino and Mel
Εσείς εκεί πάνω, στην πόλη που γεννήθηκα, είστε πολύ τυχεροί, γιατί η μισή και βάλε πόλη προσφέρεται κάργα, για ποδηλατάδες. Είστε επίσης πολύ αγαπημένες ακτιβίστριες και ήδη έχετε κάνει πολλά και μπορείτε περισσότερα!!Keep up the good work!