Τετάρτη 28 Ιανουαρίου 2009

Ο Δήμαρχος Κακλαμάνης σε τρέλα και τσιμεντένιο οργασμό... Μαζέψτε τον!


Αν αυτό που βλέπετε δεν είναι ΒΙΑ...
ΒΙΑ στη ΖΩΗ ΜΑΣ, ΣΤΟ ΧΩΡΟ ΜΑΣ, ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ ΜΑΣ, ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΜΑΣ,
τότε τι είναι η βία; Οι βιτρίνες;
Είναι κακό να αγαπάς το πάρκο σου; Είναι κακό να το υπερασπίζεσαι;

ΤΖΑ ήρθα... Προσεχώς και στο Άλσος Παγκρατίου και σε λίγο κοντά στο δεντράκι της γειτονιάς σας...

Με τα "καλόπαιδα" του Παναθηναϊκού, την ώρα που τα συνεργεία ρημάζανε τα δέντρα, και τα ΜΑΤ ψέκαζαν...
Θαυμάστε κορμοστασιά και ύφος... Αυτόν όμως ψήφισε ο λαός... Χα χα!


Και έτσι αντιλαμβάνεται φυσικά και αυτός και οι υπόλοιποι το πράσινο στην Πόλη...
Φυσικά και ο Βοτανικός θα είναι ο παράδεισος...

Τα ΜΑΤ εν ώρα υπηρεσίας...
1, 2, 3 πόζα στο φακό και πάμε...! Το έχετε παιδιά! Έτσι, έτσι...

Φωτό από http://kipzzzeli.blogspot.com/2009/01/260109.html, http://salata.wordpress.com/, Ναυτεμπορική

Νιώθω, πως, ζω σε αυτή τη χώρα ένα συνεχόμενο εφιάλτη χωρίς τέλος... Δηλαδή μου, μας έρχεται το ένα μετά το άλλο το τελευταίο διάστημα και προσπαθώ να σηκωθώ από τη σφαλιάρα και να σου και η άλλη... Απορώ πως τα καταφέρνω δηλαδή, επειδή είμαι και ευαισθητούλης ενεργός πολίτης και δεν έχω καταλήξει στο ψυχίατρο... ή στα σίδερα!


Πήγα ο άνθρωπος στην προβίτσα μου στην Κυψέλη τη Δευτέρα 26/1 που περάσε, και καταλαβαίνω ότι κάτι συμβαίνει στην Πατησίων... Ρωτώ, μαθαίνω από περαστικούς και άλλους τη βαρβαρότητα που συντελέστηκε στη γωνία Πατησίων και Κύπρου, το θάνατο ενός ακόμα μικρού κυττάρου πρασίνου στον αστικό ιστό.


Ο κύριος Κακλαμάνης και η παρέα του, δρουν σαν μαφία και ακόμα χειρότερα...
Μέσα στη νύχτα, πήγανε να κόψουν τα αιωνόβια δέντρα που ήταν εκεί στο παλιό οικόπεδο Καλιφρονά, σαν δειλοί κλεφτοκοτάδες. Αν είχαν τα κότσια και το δίκιο με το μέρος τους, ας πηγαιναν μεσημέρι με το φως του ήλιου. Αλλά τέτοιοι είναι. Σε μια πόλη που ασφυκτιά από το τσιμέντο, ένα πάρκο που ουσιαστικά το φρόντιζαν οι κάτοικοι τόσο καιρό, γιατί ο Δήμος Αθηναίων επίτηδες το είχε εγκαταλείψει σχεδόν, κόβουμε 40 και βάλε δέντρα για να γίνει και καλά υπόγειο πάρκινγκ...

Αυτός ο ανεκδίηγητος πια Δήμαρχος, δε σέβεται τίποτα... Το πρόβλημα είναι ότι είναι αδίστακτος. Από που να τον πιάσω και που να τον αφήσω; Έχω σκάσει ο άνθρωπος!
  • Την ώρα του εγκλήματος, έβγαινε φωτογραφίες με πέτσινο και τόσο κιτς πουκάμισο με τους μεγαλομετόχους της ΠΑΕ ΠΑΟ, όπου πήγε να εκφράσει και πάλι τις οικολογικές του ανησυχίες. Στο Βοτανικό λοιπόν, έχει καταντήσει το φερέφωνο, του κατασκευαστή Βωβού, ο κλητήρας του, μας ζάλισε με τις ιστορίες του και τα γήπεδα... Δεν τα χάφτουμε βρε χριστιανέ μου! Εσύ γιατί ασχολείσαι και δεν πας να φτιάξεις άλλα που μας καίνε πολύ περισσότερο από το γήπεδο του ΠΑΟ, που στην τελική ας αποφανθεί η δικαιοσύνη; Σε ποιό πολιτισμένο μέρος του κόσμου, ένας Δήμαρχος κάνει τον τόπο ανάστατο για να φτιαχτεί σώνει και καλά ένα Mall, ένα Εμπορικό Κέντρο; Που πήξαμε πια από αυτά βρε καραγκιόζηδες, ο κόσμος δεν έχει λεφτά ξυπνήστε! Αμφισβητεί ακόμα και το δικαίωμα κάποιου να προσφύγει στη δικαιοσύνη... Προσπαθεί ο προφήτης Νικητιανός να μας πείσει ότι θα πέσει κεραυνός να μας κάψει αν δεν γίνει το εμπορικό... ο νέος χώρος εμπορικού πολιτισμού που είπαν και κάποιοι από τα άκρα και τα δεξιά! Σκάει και από πάνω αν αντιδράς, αν μιλάς, αν τολμήσεις και από πάνω να του πεις μια κουβέντα! Γιατί μιλάς ακίνητος!
  • Στα γεγονότα του Δεκέμβρη κλαιγόταν, να μη γράψω σαν τι, για τις αναβολές που έφαγαν οι φιέστες του, για τις βιτρίνες... Μας καλούσε να πάρουμε έστω ένα μικρό δωράκι (σαν το Δρακουμελ, ίδιος σας λέω, του μοιάζει κιόλας) από τα μαγαζάκια να βοηθήσουμε, και 1,5 εβδομάδα μετά από τη δολοφονία του Αλέξη έριχνε πυροτεχνήματα στο Σύνταγμα για να φτιάξει τη "ψυχολογία" της πόλης και τα ΜΑΤ φύλαγαν το πλαστικό δέντρο... Αυτό είναι! Να βάλουμε όλοι πλαστικά σε ταράτσες και αυλές! Ούτε πότισμα δεν θέλουν!
  • Στο Άλσος Παγκρατίου, η ανάπλαση θέλει και καφέ, και θέατρο και τσίρκο Μεντράνο...
    Έστειλε και μπουλντόζα.
  • Η εικόνα που όλοι ξέρουμε για το παρκάκι με το πάρκινγκ από κάτω είναι εδώ, παρούσα... Πάτε βόλτα στην Πλατεία Κάνιγγος, στην Πλατεία Αιγύπτου, στο κτήμα Θων που ο Βωβός μας "δώρισε" 2 άθλια κτίρια και 3 δέντρα κουτσουρεμένα.. Αυτές είναι οι αναπλάσεις. Στη Κάνιγγος δε, έχει φυτρώσει και ένα ΑΤΜ της Πειραιώς γιατί φύονται σε δημόσιο και αστικό τόπο από μόνα τους!
  • Τα 170 δέντρα που λέει θα βάλει, είναι 170 γεράνια σε γλάστρες...
  • Κατά τ' άλλα οι δρόμοι μας είναι καθαροί, τα πεζοδρόμια φτιαγμένα, το Ιστορικό Κέντρο η χαρά του ντίλερ και του προαγωγού, τα αυτοκίνητα παρκάρουν απλά παντού, η Ερμού στην Ασωμάτων γίνεται κάθε βράδυ πάρκινγκ για τους φαν του Σάκη δίπλα, να μην κουράζονται, τα αυτοκίνητα φυσικά και μειώνονται, με τους ποδηλάτες όλο συναντήσεις και αγαστή συνεργασία είναι... (Σημειώνω, ότι προσωπικά, έχω πάρει 4 φορές τηλέφωνο για συνάντηση μαζί του με τους podilates.gr και έφαγα πόρτα).
  • Επίσης ο νόμος εφαρμόζεται επιλεκτικά σε θιάσους 2 κακομοίρηδων ηθοποιών για ένα κόλλημα αφίσας της παράστασής τους σε ένα τοίχο στο Γκάζι, όπου όλοι οι τοίχοι είναι φρεσκοβαμμένοι και καθαροί, με αντίτιμο από 500€ μέχρι 2000€, ενώ φυσικά τα κλαμπ και οι συναυλίες από τους διοργανωτές στην Τεχνόπολη του Δήμου, δεν κολλάνε αφίσες, απλά στέλνουν ταχυδρομικά περιστέρια και η πνοή του ανέμου φέρνει την είδηση της κάθε εκδήλωσης στα αυτιά μας... Και η Μαρία της γειτονιάς, που το άκουσε από την κυρία Κατίνα απέναντι...
  • Ααααα και η διαφημιστική ταμπέλα στην μούρη μου, απέναντι από το σπίτι, που ήρθαν νύχτα και τη βάλανε ακόμα φυσικά είναι εκεί... Αλλά τι; Αφού αυτοί, για τέτοια κονδύλια δεν έχουν... Αλλά για απαλλοτρίωση πρασίνου έχουν! Όμως και στο παρκάκι και αυτοί νύχτα πήγανε, άρα μαφία είναι και αυτοί... Άρα εγώ τι θέλω τώρα;
ΘΕΛΩ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ, ΣΕΒΑΣΜΟ...
ΜΟΥ ΑΣΚΕΙΤΕ ΒΙΑ ΒΙΑ ΒΙΑ ΣΤΟ ΖΩΤΙΚΟ ΜΟΥ ΧΩΡΟ... Συνέχεια, συνέχεια...
ΠΡΕΠΕΙ ΟΛΟΙ ΝΑ ΞΥΠΝΗΣΟΥΜΕ...
ΤΟ ΑΚΟΥΤΕ;

Τέλος, σας παρακαλώ θερμά δείτε αυτό εδώ... Η Νένα Μεντή τα λέει όλα... Η φωνή μου...
http://www.tvxs.gr/v4012
Και αυτό να επιβεβαιώσετε τα παραπάνω...
http://www.tvxs.gr/v4034

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

exoume xountaaaaaaaaaaaaaa, leei


ti allo na peis aisxos reeeeeeeeeeeee

kai meta lene ....


na klais mono na klais....


...Rows of houses, all bearing down on me
I can feel their blue hands touching me
All these things into position
All these things we'll one day swallow whole
And fade out again and fade out

This machine will, will not communicate
These thoughts and the strain I am under
Be a world child, form a circle
Before we all go under
And fade out again and fade out again

Cracked eggs, dead birds
Scream as they fight for life
I can feel death, can see its beady eyes
All these things into position
All these things we'll one day swallow whole
And fade out again and fade out again

Immerse your soul in love
IMMERSE YOUR SOUL IN LOVE....

Ανώνυμος είπε...

Με εξοργίζει το 'επιχείρημα' ότι όσοι αντιδρούν είναι κάτοικοι άλλων περιοχών που σα θίασος περιοδεύει διαμαρτυρόμενος. (Ακούστηκε απο επίσημα χείλη σε τηλεοπτικό δελτίο)
Μήπως θα πρέπει να οριστεί επιτέλους επισήμως η ακτίνα -με κέντρο το σπίτι μας- που όταν συμβαίνει κάτι εντός αυτού του κύκλου θα έχουμε δικαίωμα να αντιδρούμε;
Πάντως με τη λογική τους δε θα έπρεπε να υπάρχει καμία διαμαρτυρία για τη πρόσφατη Γάζα- είναι πολύ μακρια από τα σπίτια μας- και ακόμα περισσότερο για το Ιρακ. Οι διαδηλώσεις σε ολο τον κόσμο για την εισβολή το Μάρτιο του 2003 πρπέπει να ήταν εξωφρενικές αν δεχτούμε το επιχειρημα του Δήμου.
Του Δημ(ι)ου των δέντρων.

ΠΟΔΗΛΑΤΡΗΣ είπε...

Κοιτα αν ο Βωβός φύτευε δέντρα αντι να κατασκευάζει τσιμεντένια θηρία και πλήρωνε όσο - όσο για να φυτέψει τα δέντρα του αντι για τα εμπορικά του κέντρα τότε η πόλη μας θα ήταν καταπράσινη.!!! Όσο ο κος Δήμαρχος τα πέρνει για να χτίζει ο Βωβός και ο κάθε Βωβός υπερκατασκευές, τα έρμα τα δεντράκια και όλοι εμείς δεν έχουμε καμμία τύχη... δυστυχώς! Μακάρι ο Βωβός να ήταν γεωπόνος....

Ανώνυμος είπε...

Με μια λαθροχειρία των πολεοδομικών υπηρεσιών του Δήμου και κατά παράβαση της απαγόρευσης του Δασαρχείου, οι μπουλντόζες και υπάλληλοι του δημάρχου Αθηναίων ισοπέδωσαν το πάρκο Λέλας Καραγιάννη, στη γωνία Κύπρου και Πατησίων, που είχε τα τελευταία 14 μεγάλα πεύκα του δάσους Πατησίων.

Επιθυμία του δημάρχου, των μπουλντοζιέρηδων, των υπαλλήλων, των υπηρεσιών του Δήμου, των δημοτικών και διαμερισματικών συμβούλων της δεξιάς παράταξης, της τεχνικής εταιρείας, των εμπόρων φυτών και ειδών κιγκαλερίας, των παραγόντων που θα βγάλουν το κατιτίς τους απ' αυτό το αλισβερίσι και καμιά 15αριά τραμπούκων που ξυλοφορτώνουν τους κατοίκους μαζί με τα ΜΑΤ και των αντρών του αστυνομικού τμήματος Κυψέλης, όοοολων αυτών επιθυμία είναι να γίνει ένα τριώροφο υπογειοϋπέργειο γκαράζ 150-180 θέσεων, επιδοτούμενων με 4.000 ευρώ τη θέση, την ώρα που απέναντι ακριβώς (!) είναι ένα γκαράζ ποτέ γεμάτο και γύρω γύρω άλλα 5 (πέντε) μισοάδεια.

Συμπέρασμα: Δεν είναι μόνο πολλά τα λεφτά. Είναι πολλοί και οι εγκληματίες σ' αυτή τη χώρα.



απο το "καιρο" της κυριακατικής ελευθεροτυπίας
του Γ. Παπαδόπουλος Τετράδης tetradis@enet.gr.

τι άλλο να προσθέσεις... τίποτα


με εκτίμηση,