Πέμπτη 19 Μαρτίου 2009

Η Τίνα συναντά τον Βασίλη στην οδό Καπλάνων...


Θα θυμάστε προφανώς τη συγκεκριμένη και μέχρι τώρα, λόγω έλλειψης χρόνου, μοναδική ανάρτηση για το βιβλίο της Κωνσταντίνας Τασσοπούλου "Τα Κοινόχρηστα", που μου άρεσε πολύ και έγραψα για αυτό εδώ.

Έμαθα λοιπόν και είπα να μια καλή ιδέα για μια βόλτα το Σάββατο στο κέντρο της πόλης (μόνο οι 3000 αστυνομικοί θα κάνουν τσάρκα; δεν κατάλαβα!), στην οδό Καπλάνων 5, στο Κολωνάκι. Η Τίνα θα είναι εκεί να μιλήσει με τον κόσμο, να υπογράψει και κάνα βιβλίο και βασικά να περάσει και να περάσουμε καλά! Είναι και όμορφη νέα κοπέλα βρε, αν κρίνω από τη φωτό!

Εκεί όμως υπάρχει και ο Βασίλης Παπατσαρούχας και τα έργα του. Άρα με ένα σμπάρο δυο τρυγόνια. Παιδιά και γονείς μπορούν από κοντά να θαυμάσουν έργα του Βασίλη Παπατσαρούχα φτιαγμένα για πάνω ή κάτω από την πόλη.

Είναι πολύ καλή ευκαιρία, μαζί με το βιβλίο, τα παιδιά να γνωρίσουν και να αγαπήσουν το χώρο μιας γκαλερί και τη ζωγραφική ταυτόχρονα.

Σάββατο, 21 Μαρτίου 2009, 2:00 μμ

Οι Εκδόσεις Καστανιώτη και η Αίθουσα Τέχνης Καπλανών 5 σας προσκαλούν λοιπόν, σε μια συνάντηση με τη συγγραφέα Κωνσταντίνα Τασσοπούλου. Η συγγραφέας θα υπογράψει τα βιβλία της Τα κοινόχρηστα και Στην Αριθμούπολη.

Αίθουσα Τέχνης Καπλανών 5
Καπλανών 5 & Μασσαλίας, Κολωνάκι , 210 3390946

1 σχόλιο:

k είπε...

8a eimai Doc Fest re gamwtooooo! H8ela pantws na eimai ki ekei...