Κυριακή 19 Σεπτεμβρίου 2010

"Meet Market" in Athens...


Δεν είναι Κρεαταγορά...  Είναι αγορά to know us better... The Meet Market!

Γύρισε που γύρισε ο Πεταλάκης στην πόλη, άρχισε τις βόλτες αστραπή... Ξαφνική πρόταση από ένα φίλο και εντελώς απροσδόκητα βρεθήκαμε στα στενάκια πίσω από την Αθηνάς, στην Αβραμιώτου, που μετά από μια μικρή πτώση στην κίνηση, άλλαξε άρδην χρήση, άνοιξε ένα φοβερό, λίγο "γούβατο" βέβαια κηπάκο, αλλά πολύ παρείστικο με αγριοσυκιές και βρωμοκαρυδιές ή αλλιώς αλέες, και τσουπ, έπιασε πάλι το κοινό του. 









Μας αρέσει πολύ η Αθήνα το Σεπτέμβρη γιατί έχει πλήθος από πράγματα να κάνεις. Ένα από αυτά και το λεγόμενο λοιπόν The Meet Market... Εκεί λοιπόν στο 6 Dogs, πέρασε ένα Σαββατοκύριακο, με πάρτι, αγορές από παιδιά που φτιάχνουν μόνοι τους τα πράγματά τους, καλλιτέχνες με την πραμάτεια τους, ανεξάρτητοι νέοι επιχειρηματίες, αν μου επιτρέπετε αυτή η λέξη.
















Σε μια Αθήνα της κρίσης και της κακομοιριάς, κάτι τέτοιες πρωτοβουλίες, συμφωνείτε δε συμφωνείτε, προσφέρουν ευκαιρία για συναντήσεις, ανακαλύψεις και διάχυση πιο θετικής ενέργειας. Κάτι που το χρειαζόμαστε όσο δεν πάει! Και φυσικά, είχε και τσάμπα σουβλάκι, λουκάνικο και πιτούλες με open air barbeque (Greek Style)! Ταμάμ!
Να κάνετε πολλές βόλτες στην Αθήνα, τώρα που έχετε ακόμα καλό καιρό.  Είναι ωραία και γνωρίζετε και κόσμο.  Άντε μπας και ερωτευτείτε κιόλας και γίνει και τίποτα καλό το δύσκολο χειμώνα που έρχεται.

ΥΓ:  Δεν έχω ξεχάσει και μια συνέντευξη που έχω υποσχεθεί.  Αλλά έτσι είναι η ζωή... Κυλά και θέλει και ποικιλία!  Φιλιά πολλά από τα πλακάκια στο πεζοδρόμιο και την πόλη που εξακολουθεί να ζει καλοκαιρινά!

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

thank u for your post!

egw wstoso akomi ton ag. fragkisko xazeuw. m' aresei i dysh, ti na kanw;

i/gl