Παρασκευή 3 Σεπτεμβρίου 2010

Και ξημέρωσε στο San Francisco!!

Πήρε περίπου 20 ώρες ταξίδι. Με μια μικρή καθυστέρηση στην Ατλάντα...

Από σήμερα, ο Σπαστός Πεταλάκης σας ταξιδεύει, στην άλλη άκρη, πραγματικά του Κόσμου...
Εκεί στις ακτές του Ειρηνικού, σε μια ευλογημένη πραγματικά πολιτεία, σχεδόν ένα κράτος από μόνο του, στην Καλιφόρνια, βρίσκεται ο Άγιος Φραγκίσκος.

Μια από τις πιο αγαπημένες, ιδιαίτερες και φιλελεύθερες πόλεις στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού, με μια πολυπολιτισμική κοινωνία, όπου περίπου το 60% δεν έχει γεννηθεί σε αυτό το κομμάτι της γης...

Θα την ανακαλύψουμε μαζί... Ξεκίνησα ωραία.

Η ομίχλη, χαρακτηριστικό φαινόμενο αυτής της πόλης, με υποδέχτηκε χθες βράδυ. Μόλις έφυγε, στέκομαι μπροστά από το παράθυρο της αγαπημένης μου φίλης που με φιλοξενεί και η πόλη άρχισε να λάμπει μπροστά μου. Εδώ από την όμορφη γειτονιά του Pacific Heights...

Τρέχω έξω!

ΥΓ: Στο ραδιόφωνο, παίζει συνέντευξη για την πρεμιέρα της ταινίας "The Hillside", μια ιστορία ενός μακελειού σε μια κοιλάδα του Αφγανιστάν, όπου από φιλικά πυρά σκοτώθηκαν νέα παιδιά, παιδιά της ίδιας της χώρας που τους έστειλε εκεί. Μια ιστορία που μετά οι αρχές στρατιωτικές και πολιτικές, προσπάθησαν να κρύψουν... Με ψέματα. Ακόμα και στις ίδιες οικογένειες των θυμάτων. Και ακόμα δεν το έχουν αποδεχτεί. Και φυσικά κάποιοι δεν μπορούσαν να πουν ψέματα. Σήμερα, κάνει πρεμιέρα εδώ, στο Berkeley, στο Oakland με μεγάλη συμμετοχή του κόσμου, coverage από όλα τα τα τοπικά μίντια... Για μια ακόμα φορά η liberal Bay Area, κάνει καλά τη δουλειά της.
Posted by Picasa

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

super! den ksereis poso poly thelw na paw ston ag. fragisko :) einai ena apo ta must mou, alla olo to anabalw gia argotera, otan (leme twra) tha afierwsw 1-2 mhnes gia ena usa tour.

epomenws, please, please, please, thelw na mou ta peis ola!!!!!!!!

kala, tin tainia thn perimenw pws k pws edo sto uk. k mono h istoria se pithei na tis parakolouthiseis.

filia

ilias/gl

Margo είπε...

Όταν ο πεταλάκης ταξιδεύει η Margo απολαμβάνει απίθανα post:)

Θα είμαι εδώ βεβαίως βεβαίως:)

Χριστίνα είπε...

...ζηλεύωωω!

the elf at bay είπε...

Να περάσεις καλά. Το Σαν Φρανσίσκο είναι ακριβώς όπως το περιγράφεις. Ανέβασε και πολλές φωτό.

See you around.