Τρίτη 15 Ιουλίου 2008

The Guildhall School of Drama...δεν είναι καθόλου δράμα!!



Άλλη εικόνα σήμερα το πρωί λοιπόν με την πρώτη διαδρομή για τη σχολή!  Σίγουρα περισσοτέρη κίνηση ΑΛΛΑ πολλοί περισσότεροι ποδηλάτες στους δρόμους... Καλά γίνεται της ποδηλασίας το πανηγύρι!  Στην πρώτη φωτό (αν και λίγο ο ήλιος μας την έκανε τη ζημιά) περιμένουμε διάφοροι συνάδελφοι να περάσουμε το φανάρι σε κανονικό cycling lane. Μετά βέβαια χάνεται η λωρίδα στο δρόμο, αλλά είμαστε τόσοι πολλοί που γινόμαστε critical mass.  Ορισμένοι σήμερα οδηγοί ήταν λίγο πιο αδιάφοροι, ειδικά οι ταξιτζήδες (κάτι νέο αυτό...) και λίγο τα ψώνια με τα πολύ ακριβά αυτοκίνητα τύπου Jaguar, BMW 8αρες και άλλα τετοια manly "χαζοπαιχνιδάκια".  
Διαδρομή Notting Hill και Barbican στο City of London περίπου 25 λεπτά με κανονική πεταλιά αλλά ήταν τόσο καλά με τέλειο καιρό... Βρήκα βέβαια ότι γενικά με προσπερνούσαν άλλοι ποδηλάτες αλλά αυτοί οι Άγγλοι όλο βιάζονται, ενώ εγώ πάω πιο "χαλάράαααα". Σίγουρα πάντως παίζουν ρόλο και οι πιο μικρές ρόδες και εδώ φαίνεται στις πιο μεγάλες αποστάσεις.  Αλλά fun!

Η σχολή είναι εξαιρετική, με πολύ επαγγελματισμό, τα παιδιά στο group μου είναι τόσο διαφορετικά με διάφορα backgrounds και ζωές αλλά γενικά πολύ τυπάκια.  Τι να πω? 
Από Ρουμάνα TV Hostess και starleta, από Αγγλιδούλα 19 χρονών που είναι αστέρι, μιας και έγραψε ένα θεατρικό έργο που θα ανέβει independently στο Λονδρέζικο σανίδι το Σεπτέμβρη, από έναν χορευτή πιο μεγάλης ηλικίας της Martha Stewart Dance Company από Νεα Υόρκη (εξαιρετική ομάδα, έρχονται και πάλι στην Ελλάδα τον Οκτώβρη), καθηγήτρια και ηθοποιός από τα Barbados... Γενικά είμαστε θαρρώ πολύ καλό group, λίγο μεγαλύτερης ηλικίας από τ'άλλα που παίζει ρόλο.   Και πολύ πολυεθνικό: Γερμανία, Αγγλία, Β. Ιρλανδία, Ελλάδα (εγώ), Ιταλία, Καναδάς, ΗΠΑ, Βέλγιο, Ρουμανία, Βραζιλία... Όλοι μας ένα ταξίδι από εμπειρίες τόσο διαφορετικές αλλά και τόσο "δυναμικές" για μια ομάδα!  
Χαίρομαι γιατί μέχρι τώρα, πολλά από αυτά που έχω κάνει στην Ελλάδα στην ομάδα μου αλλά και στα σεμινάριά μου, αποδεικνύονται πολύ καλή βάση, δεν είμαι άσχετος... Γνωρίζω από ομάδα, ασκήσεις, αίσθηση χώρου και συνεργασίας, από ιδέες... Ο σπόρος είναι καλά φυτεμένος, εδώ θα μπει πολύ καλό λίπασμα...
Φουλ πρόγραμμα, υποκριτική, ασκήσεις, κινησιολογία και χορός, φωνητική και "μάσκα", η πρώτη μέρα γεμάτη αλλά και πολύ κουραστική... Και τέλος ποτάκια προσφορά του Πανεπιστημίου, welcome drinks ελληνιστί!
Αύριο πρωί πρωί έχει ξιφασκία και τεχνικές μάχης! Can't wait! Το βραδάκι έχει και την πρώτη επίσκεψη για παράσταση στο National Theatre στο έργο Harper Reagan.  Λεπτομέρειες εδώ!
Κάτι μου λέει ότι μια κίνηση που έγινε εντελώς αυθόρμητα το περασμένο Μάρτιο δικαιώνεται.... 

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

If you go, I don’t think you should come back.


gamwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwww

kai meta mou les gia grand master B kai aris kai mh arxisw na brizwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwww


goustarw, perna kala kai 9ifaskia



g

Ανώνυμος είπε...

plzzzzzzzzzz

pare to script apo to ergo auto 8a sto plhrwsw ok?????????

say yessssssssssssssssssssssssss

yesssssssssssssssssssssssssssss

se euxaristw