Πέμπτη 22 Ιανουαρίου 2009

Η πιο "έξυπνη" διαφήμιση εδώ και καιρό!

Τελικά, οι έξυπνες διαφημίσεις καμιά φορά, έχουν πρωταγωνιστές τους απλούς και την απόλυτη διάχυση της καλής διάθεσης και ενέργειας...
Η μόνη αντίρρηση, είναι στο γεγονός, ότι οι πολίτες δεν ήξεραν ότι τους φίλμαραν...

Διαβάστε παρακάτω... και θα καταλάβετε. Απολαύστε!!

The T-Mobile Dance...
Την περασμένη Παρασκευή 16 Ιανουαρίου στις 9:10 μμ, το Channel 4, στην Αγγλία, έπαιξε την καινούρια διαφήμιση της εταιρείας υπηρεσιών κινητής τηλεφωνίας T-Mobile. Η διαφήμιση είχε γυριστεί το πρωί της προηγούμενης μέρας στον σιδηροδρομικό σταθμό Liverpool Street, τον πιο όμορφο ίσως σταθμό του Λονδίνου, με τη συμμετοχή 400 χορευτών αλλά και του ανυποψίαστου κοινού, που αντέδρασε όπως ακριβώς περίμενε η T-Mobile, δηλ. βγάζοντας τα κινητά τους για να τραβήξουν βιντεάκια και φωτογραφίες, ενώ κάποιοι άρχισαν να χορεύουν. Το όλο σκηνικό γυρίστηκε με 10 κρυφές κάμερες, και κανείς από τους παρευρισκόμενους, εκτός από τους χορευτές και τους υπάλληλους του σταθμού, δεν είχε ιδέα τι γινόταν. Όλες οι πρόβες είχαν γίνει νύχτα, τις ώρες που ο σταθμός δεν λειτουργεί. Το αποτέλεσμα μπορείτε να το δείτε στο βιντεάκι που ακολουθεί.

Η διαφήμιση παίχτηκε ταυτόχρονα στην τηλεόραση και στο YouTube. To απόφθευγμα στο τέλος είναι "Life's for sharing" που σημαίνει "η ζωή είναι για να την μοιράζεσαι" (με το κινητό σου, εννοείται).


2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ekplhktikh diafhmish mr.

g.

Ανώνυμος είπε...

nai poly kali! tin paizei synexws sto tube sto Londino! (parepiptontws to erwteytika!) se filw spaste mou!