Δευτέρα 23 Φεβρουαρίου 2009

Απόδραση στη Μπανανία!!!

Copyright: Bin Laden from www.podilates.gr... The best graphic designer on planet earth

Έχετε κουραστεί και ψάχνετε την πιο ωραία διαφυγή από την καθημερινότητά σας;
Έχετε πλεον απελπιστεί από το κυκλοφοριακό πρόβλημα της πρωτεύουσας;
Έχετε σκάσει με τη δουλειά σας, το αφεντικό σας, τη γυναίκα σας, τον άνδρα σας και τα παιδιά σας; 
Ψάχνετε λύσεις γύρω σας που δεν σας καλύπτουν;
Χτυπάτε συνέχεια ταβάνια, τοίχους, κάγκελα στην ταλαίπωρη καθημερινότητά σας;
Δηλαδή χρειάζεστε μια "απόδραση";

ΜΗΝ ΑΠΕΛΠΙΖΕΣΤΕ, ΜΗΝ ΝΙΩΘΕΤΕ ΜΟΝΟΙ!

Σε αποκλειστική συνεργασία με την Ελληνική Αστυνομία καθώς και με το Δήμο Αθηναίων, σας προσφέρουμε το μοναδικό πακέτο, απόδρασης-διακοπών-οικονομικής αποκατάστασης...

ΒΩΒΟΣ ΚΩΣΤΑΣ TOURS (Ο ΠΑΛΑΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΙΩΣ!)

Δε θα ξέρετε τι να κάνετε από τη χαρά σας!

Το μόνο που έχετε να μας υποσχεθείτε, είναι οτι θα απαγάγετε για λίγες ώρες την Κατίνα ή την κυρία Ασημίνα, από το διπλανό διαμέρισμά σας.  Μετά θα ζητήσετε όλα της τα γιορντάνια και τα χρυσαφικά για λύτρα, τα οποία θα φροντίσετε να μην παραλάβετε και να αφήσετε χρόνο, πολύ, μα πάρα πολύ χρόνο να κυλήσει στο προκαθορισμένο ραντεβού σας με τους συγγενείς της πιο πάνω κυρίας, ώστε να καταφέρει ο Αστυνομικός Πανίκος Ουσταμπασίδης Νο 234567, της δίωξης απαγωγών, να σας συλλάβει.
Θα τον έχουμε ειδοποιήσει, χρηματίσει εμείς...

Αμέσως, θα μεταφερθείτε στις φυλακές υψίστης ασφάλειας και πολυτελείας "The Prison Breakings, Five Star Resort".  Εκεί, μέσα σε αποκριάτικο ξεφάντωμα και ατμόσφαιρα αληθινής φιλοξενίας, θα ντυθείτε κρατούμενος!  Η στολή θα είναι sur measure μόνο για εσάς, από το διάσημο μόδιστρο Αλ Ακζαινογλου, από το μαγικό Τουρκμενισταν.  Θα οδηγηθείτε σε μοναδικό κελί, περιποιημένο από τη Σβετλάνα Γιοροφ, Μις Νοβοροσιρσκ 2007 ή αν είστε γυναίκα από τον μοναδικό Πάρη Tsamis, Mr Men Health USA - Greece - Kipseli 2008!  Σημειώνουμε ότι τα εν λόγω άτομα θα είναι αποκλειστικά οι πιστοί σας φίλοι!  

Τη διατροφή την έχει φροντίσει ο Ιταλός Μιλανέζος σεφ, Skarfizo Makaroni, και ο sous maitre θα είναι ο Ισπανός, βραβευμένος με γαλαξίες Michelin, Tourtes Glikosos de Touloubas!  Σπα, σάουνα, γυμναστής, μασάζ προσφορά από απόφοιτες ή απόφοιτους λόγω ανεργίας ΤΕΦΑΑ, από τη Γενική Γραμματεία Αθλητισμού σε συνεργασία με το La Prairie Ελβετίας... Στα 3 σπα δώρο μια Lilla Pause!

Δεν τελειώνουμε εδώ όμως... Σε λίγες μέρες και μόλις θα έχετε αρχίσει να βαριέστε, το μοναδικό Ελικόπτερο της Kostikas Palaios Global Airlines, θα έρθει να σας παραλάβει με συνοδεία της εξωτικής μπάντας από τη Βραζιλία Sambos xero to pistolos hrisimopoiiso?, που θα σας οδηγήσει σε ένα εξωτικό μέρος, όπου μια σκούρα, με μαύρα φυμέ τζάμια Porsche Cayenne, θα σας περιμένει, για να σας μεταφέρει με χάρη στο resort "The Bobos Village & Mall"!  Ποιος στη χάρη σας!!!

Εκεί θα σας περιμένει με μοναδική αμφίεση που παραπέμπει στην τελευταία του ταινία, όπως άλλωστε μαρτυρά και η αφίσα πιο πάνω, ο πρωταγωνιστής του Λωρενς της Μπανανίας, Nik Tas Kakla Man!  Θα σας βραβεύσει με το κλειδί της πόλης, για την απαγωγή της Ασημίνας, και μετά συνοδεία με την μπάντα κλασσικής μουσικής και τα μουσικά σύνολα του City of Elaionas and Tsantir Mahala, στο μοναδικό, καταπληκτικό δημιούργημα του μεγαλοαρχιτέκτονα και οραματιστή Μπόμπου, the Dabby!  

Και από εκεί και πέρα θα ζήσετε και εσείς πάρα πολύ καλά και όλοι πολύ καλύτερα, ξοδεύοντας τα γιορντάνια και τα χρυσαφικά της Ασημίνας που τελικά δεν δώσατε πίσω ποτέ, αφού ο Πανίκος Ουσταμπασίδης την έφαγε κατά λάθος, πυροβολώντας με εξοστρακισμό στο συμπαν, αυτό το άγνωστο, το απύθμενο, το μοναδικό!

Έξτρα δώρο:  
Τηλεόραση 70 Ιντσών μετα συγχωρήσεως, DVD Player Matsouzei, και 15  DVD του Λωρενς οφ Μπανανία...

Πρωταγωνίστρια η Ελλάδα...

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Στα 3 σπα δώρο μια Lilla Pause!

respect!!!!


kisses

g.

Ανώνυμος είπε...

Nik Tas Kakla Man!


pantws 8elw na meinei aiwnia dhmarxos... einai oti kalytero gia thn ania mou....

megalo atomo... rezilia kalytera oi prohgoumenoi de kanan kai tipota alla pernagan aparathrhtoi...

skata


kisses again

g.

maximus είπε...

Kα-τα-πλη-κτι-κό!

Τσαλαπετεινός είπε...

Έχεις μεγάλη απίστευτη ρέντα SP!
Με γειά το τρανζίστορ- ίδια μάρκα βλέπω ότι πήραμε. Σήμερα όλοι ψωνίσαμε σαν να ήταν μέρα προσφορών- και Ο/Η MAXIMUS παραπάνω και εσύ και εγώ. Να φυλάξεις την εγγύηση και το κουτί στην ανακύκλωση.
Α! Νομίζω ότι θα ήταν καλύτερο αν το 'σώμα' και ο 'διακόπτης' άλλαζαν μεταξύ τους χρώματα- εκτός αν θέλεις να 'χάνεται' στο φόντο και να προβάλουν τα άλλα δύο.